interieur Deco

Emaille naambord ovaal Rand

Emaille naambord ova ...

€ 94,50

Engel zittend

Engel zittend

€ 2,19

Tekst tegel Er zijn 2 redenen waarom ... / Delfts Blauw

Tekst tegel Er zijn ...

€ 4,95

Fotolijst rose/wit/gekarteld

Fotolijst rose/wit/g ...

€ 1,95

Tekst tegel Geld lijkt op vet ... / Delfts Blauw

Tekst tegel Geld lij ...

€ 4,95

Gereedschapschede / Esschert Design

Gereedschapschede / ...

€ 4,95

Gietijzeren Zonnewijzer / Esschert Design

Gietijzeren Zonnewij ...

€ 43,95

Grote klassieke tuinslanghouder / Esschert Design

Grote klassieke tuin ...

€ 22,95

Haak klassiek groot / Esschert Design

Haak klassiek groot ...

€ 4,95

Hondenbordje wit no / Esschert Design

Hondenbordje wit no ...

€ 6,95

Tekst tegel Kakelen is niks ... / Delfts Blauw

Tekst tegel Kakelen ...

€ 4,95

Kamerfontein terracotta

Kamerfontein terraco ...

€ 32,25

Kamerplanten set / Esschert Design

Kamerplanten set / E ...

€ 30,95

Lampenkap Bosviooltje

Lampenkap Bosviooltj ...

€ 19,95

Klok Long wave / Periglass

Klok Long wave / Per ...

€ 37,50

Koe mok / Country Farm

Koe mok / Country Fa ...

€ 4,50

Koe onderzetter set / Country Farm

Koe onderzetter set ...

€ 4,25

Laarzenrek en schraper - 4 staanders

Laarzenrek en schrap ...

€ 78,95

Leisteen fotolijst enkel / Outhings

Leisteen fotolijst e ...

€ 8,95

Leisteen kaasplanken / Outhings

Leisteen kaasplanken ...

€ 20,95

Welkom bij Interieur Deco

Op deze vergelijkingssite vind je meer dan tweeduizend woonaccessoires en decoraties. Allemaal in landelijke stijl. De landelijke stijl kenmerkt zich door zijn gemoedelijke en nonchalante uitstraling. Gemoedelijk omdat het je doet denken aan een heerlijk rustig leven buiten de stad, nonchalant omdat het er nooit volledig gelikt uitziet. In een landelijke inrichting vind je vaak meubels en decoratie die ietwat grof zijn van ontwerp of zelfs een beetje onaf ogen. Dit heeft natuurlijk niets met slordigheid te maken, maar juist met het idee dat je je in een vriendelijke en leefbare omgeving bevindt.

Rust en leefbaarheid

Al meer dan dertig jaar geleden was landelijk wonen in Nederland een echte trend. Tot op de dag van vandaag heeft deze stijl nooit meer aan populariteit ingeboet. Logisch, om twee redenen. Ten eerste brengt de landelijke stijl rust in je huis. De materialen en de kleuren die er worden gebruikt associeer je vaak direct met de natuur. Ten tweede hunkeren steeds meer mensen naar het gevoel van gezelligheid en geborgenheid in een wereld die steeds drukker en stressvoller wordt. Na een lange dag op het werk kom je toch graag thuis in een serene omgeving. Zo is het des te makkelijker om je batterij weer even helemaal op te laden.

 

De landelijke stijl biedt jou bovendien een basis om decoratie toe te voegen van diverse invloeden. Denk bijvoorbeeld aan de Scandinavische invloeden met veel hout, of juist oosterse tinten en patronen. Met een landelijke stijl als basis zal je de plank niet snel misslaan. Bovendien is het ook niet moeilijk om de details in je huis te veranderen als je er na een tijdje misschien op bent uitgekeken. Door de natuurlijke kleurenbasis is het daarna weer makkelijk combineren met nieuwe artikelen. En die vind je eenvoudig via onze vergelijkingssite!

Alles wat je zoekt

Op onze pagina vind je een uitgebreide selectie van artikelen binnen diverse categorieën. Van kleden en fauteuils tot kleinere artikelen zoals kaarsen en kandelaren. Zo hoef je niet meer de deur uit en is de eindeloze zoektocht van winkel naar winkel verleden tijd. Op www.interieur-deco.nl kun je op je gemak alle artikelen eens goed bekijken. Klik je via ons overzicht door op een bepaald product, dan beland je op de webpagina van de betreffende verkoper. Hier kun je nog meer informatie terugvinden en eventueel tot een aankoop overgaan. Binnen een mum van tijd is jouw woning gehuld in een geheel landelijke stijl!

Knuffels

Een leuke categorie op onze vergelijkingssite zijn de knuffels. Misschien wel omdat deze voor alle leeftijden bestemd zijn. Een knuffel in de vorm van een konijn, een lammetje of een uil kan een leuke aanvulling zijn op je decoratie. Een zacht knuffeldier op de hoek van de bank of bovenop het dressoir zullen ieders aandacht trekken. Knuffeldieren in je woning geven altijd een gezellige uitstraling. Maar ook voor de kleinsten dienen ze natuurlijk als geschikte knuffelvriendjes. De knuffels zijn zacht en variëren in formaat. Je vindt op onze site zelfs knuffels die geschikt zijn voor baby’s en peuters.