interieur Deco

Wandklok Gela beton

Wandklok Gela beton

€ 13,95

Wanddecoratie Amerikaans vliegtuig 3D

Wanddecoratie Amerik ...

€ 249,95

Wanddecoratie Salamander Lizza

Wanddecoratie Salama ...

€ 21,95

Led lamp Barry

Led lamp Barry

€ 8,95

Woodstock windgong Levensboom

Woodstock windgong L ...

€ 35,95

Ot en Sien puzzel Suiker halen

Ot en Sien puzzel Su ...

€ 16,95

Krokodil drijvend

Krokodil drijvend

€ 18,95

Haan Rochus metaal bruin

Haan Rochus metaal b ...

€ 23,95

Wanddecoratie metaal Frans Cafe

Wanddecoratie metaal ...

€ 149,95

Lisa Parker Warriors of Winter Wolf Fotoklok

Lisa Parker Warriors ...

€ 12,95

Vuurschaal metaal blank Pan 34 / Farmcook

Vuurschaal metaal bl ...

€ 89,95

Vogelhuisje met een Gewei

Vogelhuisje met een ...

€ 17,95

Ot en Sien drie bekers

Ot en Sien drie beke ...

€ 19,95

Krokodil Ally Drijvend

Krokodil Ally Drijve ...

€ 21,95

Kamerfontein Feng Shui kikker

Kamerfontein Feng Sh ...

€ 78,95

Voerbakje met vogeltjes op de rand

Voerbakje met vogelt ...

€ 9,95

Metalen Luxe Pauw

Metalen Luxe Pauw

€ 99,95

Bloempot decoratieve Kat

Bloempot decoratieve ...

€ 18,95

Deurbel gietijzer Hond

Deurbel gietijzer Ho ...

€ 29,95

Hond in schommelstoel

Hond in schommelstoe ...

€ 7,95

Welkom bij Interieur Deco

Op deze vergelijkingssite vind je meer dan tweeduizend woonaccessoires en decoraties. Allemaal in landelijke stijl. De landelijke stijl kenmerkt zich door zijn gemoedelijke en nonchalante uitstraling. Gemoedelijk omdat het je doet denken aan een heerlijk rustig leven buiten de stad, nonchalant omdat het er nooit volledig gelikt uitziet. In een landelijke inrichting vind je vaak meubels en decoratie die ietwat grof zijn van ontwerp of zelfs een beetje onaf ogen. Dit heeft natuurlijk niets met slordigheid te maken, maar juist met het idee dat je je in een vriendelijke en leefbare omgeving bevindt.

Rust en leefbaarheid

Al meer dan dertig jaar geleden was landelijk wonen in Nederland een echte trend. Tot op de dag van vandaag heeft deze stijl nooit meer aan populariteit ingeboet. Logisch, om twee redenen. Ten eerste brengt de landelijke stijl rust in je huis. De materialen en de kleuren die er worden gebruikt associeer je vaak direct met de natuur. Ten tweede hunkeren steeds meer mensen naar het gevoel van gezelligheid en geborgenheid in een wereld die steeds drukker en stressvoller wordt. Na een lange dag op het werk kom je toch graag thuis in een serene omgeving. Zo is het des te makkelijker om je batterij weer even helemaal op te laden.

 

De landelijke stijl biedt jou bovendien een basis om decoratie toe te voegen van diverse invloeden. Denk bijvoorbeeld aan de Scandinavische invloeden met veel hout, of juist oosterse tinten en patronen. Met een landelijke stijl als basis zal je de plank niet snel misslaan. Bovendien is het ook niet moeilijk om de details in je huis te veranderen als je er na een tijdje misschien op bent uitgekeken. Door de natuurlijke kleurenbasis is het daarna weer makkelijk combineren met nieuwe artikelen. En die vind je eenvoudig via onze vergelijkingssite!

Alles wat je zoekt

Op onze pagina vind je een uitgebreide selectie van artikelen binnen diverse categorieën. Van kleden en fauteuils tot kleinere artikelen zoals kaarsen en kandelaren. Zo hoef je niet meer de deur uit en is de eindeloze zoektocht van winkel naar winkel verleden tijd. Op www.interieur-deco.nl kun je op je gemak alle artikelen eens goed bekijken. Klik je via ons overzicht door op een bepaald product, dan beland je op de webpagina van de betreffende verkoper. Hier kun je nog meer informatie terugvinden en eventueel tot een aankoop overgaan. Binnen een mum van tijd is jouw woning gehuld in een geheel landelijke stijl!

Knuffels

Een leuke categorie op onze vergelijkingssite zijn de knuffels. Misschien wel omdat deze voor alle leeftijden bestemd zijn. Een knuffel in de vorm van een konijn, een lammetje of een uil kan een leuke aanvulling zijn op je decoratie. Een zacht knuffeldier op de hoek van de bank of bovenop het dressoir zullen ieders aandacht trekken. Knuffeldieren in je woning geven altijd een gezellige uitstraling. Maar ook voor de kleinsten dienen ze natuurlijk als geschikte knuffelvriendjes. De knuffels zijn zacht en variëren in formaat. Je vindt op onze site zelfs knuffels die geschikt zijn voor baby’s en peuters.